تاریخ : یکشنبه, ۲۲ تیر , ۱۳۹۹ 22 ذو القعدة 1441 Sunday, 12 July , 2020

اخبار ویژه

زیرساخت تولید تلفن همراه در کشور فعلا وجود ندارد/ اصناف مقصر گرانی موبایل نیستند/ مشکل اصلی گرانی بی‌ثباتی نرخ ارز است دولت، مدرس خیابانی را به عنوان وزیر پیشنهادی وزارت صمت به مجلس معرفی کند/ لازم است بین دولت و اصناف همیشه ارتباط خوبی باشد نقشه راه کارگروه تولید اتاق اصناف تهران تحلیل و بررسی شد صادرات ماسک ممنوع شد/ توسعه شبکه مجازی توزیع ماسک با همکاری سازمان بسیج اصناف کشور اصناف آسیب دیده از کرونا توان پرداخت مالیات را ندارند جهش تولید محوری ترین اولویت وزارت صمت/ خانواده بزرگ اصناف، مردمی ترین نهاد اقتصادی کشور است/ اصناف با همگرایی حماسه ای عظیم خلق کردند نشست نماینده سرپرست وزارت صمت در اصناف کشور با رئیس و معاون درآمدهای مستقیم سازمان امور مالیاتی کشور برگزار گردید/ تمدید عدم اخذ گواهی ماده ۱۸۶ جهت صدور پروانه کسب تا پایان شهریور ورشکسته شدن بیش از ۶۰ درصد تالارها در پی شیوع ویروس کرونا/ نفس تالارهای پذیرایی به شماره افتاد

3
مصطفی معروف خانی رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی تهران:

سوسیس و کالباس گران نشده است/ شرایط پیش آمده بر میزان فروش و کسب و کار صنوف  تاثیر بسزایی گذاشته است

  • کد خبر : 27985
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۸:۴۴
سوسیس و کالباس گران نشده است/ شرایط پیش آمده بر میزان فروش و کسب و کار صنوف  تاثیر بسزایی گذاشته است
رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده های گوشتی تهران درباره افزایش قیمت محصولات گوشتی بیان کرد: قیمت فرآورده های گوشتی افزایشی نداشته است. 
رئیس اتحادیه فروشندگان فرآورده های گوشتی تهران درباره افزایش قیمت محصولات گوشتی بیان کرد: قیمت فرآورده های گوشتی افزایشی نداشته است. 

مصطفی معروف خانی رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی تهران بیان کرد: فروشندگان در حال حاضر از نظر بیمه و مالیات دچار مشکلاتی هستند و توان پرداخت ندارند بنابراین انتظار داریم در این شرایط دولت به فکر این قشر باشد.

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی در خصوص صادرات و واردات فرآورده های گوشتی، ادامه داد: تولید این کالا طبق روال گذشته است و مشکلی در تولید وجود ندارد. صادرات به کشورهای همسایه  هم داریم.

معروف خانی با بیان اینکه بسیاری از صنوفی که از محصولات گوشتی استفاده می‌کردند مانند فست فودها، تنها به دلیل عدم تجمع افراد و جلوگیری از انتشار این ویروس به سایرین، واحدهایشان تعطیل شده است، گفت: این شرایط پیش آمده بر میزان فروش و کسب و کار صنوف  تاثیر بسزایی گذاشته است.

وی در خصوص کیفیت محصولات فرآورده های گوشتی بیان کرد: کیفیت محصولات بسته به موادی دارد که در آن به کار برده شده است. برخی دارای گوشت بیشتر و برخی کمتر است که همین امر بر کیفیت کالاها تاثیر می گذارد.

رئیس اتحادیه فروشندگان محصولات گوشتی گفت: افراد باید به تاریخ تولید و انقضای محصولات توجه کنند. هر ورق از محصولات گوشتی اگر در شرایط بهداشتی نباشد می‌تواند باعث بیماری و مشکلات جسمانی شود، پس تاکید بر رعایت بهداشت و اصول بهداشتی از مواردی است که در این اتحادیه از اولویت بالایی برخوردار است.

لینک کوتاه : https://www.otaghasnaftehran.ir/?p=27985

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.