تاریخ : یکشنبه, ۱۸ خرداد , ۱۳۹۹ 16 شوال 1441 Sunday, 7 June , 2020

اخبار ویژه

آمادگی کامل اصناف برای تامین ماسک و اقلام بهداشتی/ واحدهای صنفی رعایت پروتکل های بهداشتی را جدی بگیرند/ تشدید بازرسی ها از واحدهای صنفی آمادگی بسیج اصناف برای تامین ماسک مورد نیاز کشور ابلاغ دستورالعمل بهبود فرایند خدمت رسانی به جامعه خدوم صنفی کشور/ وظیفه دولت ارج نهادن به زحمات این قشر تاثیرگذار در کشور است همسویی تعزیرات با اتحادیه لازمه حذف واسطه ها از بازار گوشی همراه/ واحد صنفی نمی تواند احتکار کننده و گران فروش باشد/ تعزیرات باید محتکران تلفن همراه را شناسایی کند تالارهای پذیرایی در بلاتکلیفی هستند/ الزامات پیشنهادی اتحادیه برای بازگشایی صنف صنوف آسیب دیده شدید از بیماری کرونا جهت دریافت تسهیلات در سامانه کارا ثبت نام نمایند بازدید از خط تولید صنعتی و اتوماتیک کارخانه تولیدی ماسک توسط رئیس سازمان بسیج اصناف کشور و رئیس اتاق اصناف تهران بیانیه اتاق اصناف تهران به‌ مناسبت سالگرد رحلت معمار کبیر انقلاب، امام خمینی (ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد

1
محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم  تهران:

درصد سبوس‌گیری آرد برای نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم تا ۲۱ درصد است/ سبوس در فرایند تولید نان‌های حجیم به آرد اضافه می‌شود

  • کد خبر : 27496
  • ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۸
درصد سبوس‌گیری آرد برای نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم  تا ۲۱ درصد است/ سبوس در فرایند تولید نان‌های حجیم به آرد اضافه می‌شود
 رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم تهران در واکنش به اظهارات بیژن نوروزمقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران پیرامون آرد مصرفی نانوایان حجیم گفت: در حال حاضر درصد سبوس‌گیری آرد برای نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم در سامانه تا 21 درصد بوده و اجرایی می شود.

 رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم تهران در واکنش به اظهارات بیژن نوروزمقدم، رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران پیرامون آرد مصرفی نانوایان حجیم گفت: در حال حاضر درصد سبوس‌گیری آرد برای نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم در سامانه تا ۲۱ درصد بوده و اجرایی می شود.

محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم  تهران اظهار کرد: متأسفانه رئیس اتحادیه نانوایان سنتی تهران در اظهارات اخیر خود مطرح کرده است که نانوایان حجیم از آرد ۲۷ درصد سبوس‌گیری شده استفاده می‌کنند که مشخصاً این اظهارات رد می شود.
وی افزود: شرکت بازرگانی دولتی ایران در تخصیص آرد به رسته‌های مختلف نان در کشور، بر اساس قانون و آنچه در استاندارد تعریف شده، عمل می‌کند.
کرمی ادامه داد: در استاندارد نان‌های حجیم و نیمه‌حجیم، دامنه سبوس‌گیری آرد از ۲۱ تا ۳۰ درصد تدوین شده و در سامانه خرید آرد، آرد ۲۱ تا ۲۷ درصد برای نانوایان ما تعریف شده بود که اتحادیه وارد عمل شد و طی نامه‌ای به شرکت بازرگانی دولتی ایران، درخواست کرد که درصد سبوس‌گیری آرد برای نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم در سامانه تا ۲۱ درصد باشد و در حال حاضر این قانون در سامانه اجرایی شده است.
رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم گفت: استاندارد نان‌های سنتی نیز مشخص است و تخصیص آرد به نانوایان بر اساس استاندارد صورت می‌گیرد و اظهارات رئیس اتحادیه نانوایان سنتی ناشی از ناآگاهی ایشان است.

کرمی خاطرنشان کرد: درست است که نانوایان ما آرد ۲۱ درصد سبوس‌گیری شده خریداری می‌کنند؛ اما سبوس در فرایند تولید نان‌های ما به آرد اضافه می‌شود که البته در اتاق تخمیر به صورت علمی و استاندارد فرایند تخمیر و عمل‌آوری خمیر طی می‌شود، در حالی که شاهد هستیم سبوس در واحدهای سنتی روی سطح نان اضافه می‌شود که بارها بر غیربهداشتی و غیراستاندارد بودن آن تأکید شده است.

لینک کوتاه : https://www.otaghasnaftehran.ir/?p=27496

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.