اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران
تاریخ: 13:03 :: 2020/02/23
 برای ایجاد رقابت، مردم باید از نانوا نان سبوس‌دار بخواهند/ نان سنگک سفید نداریم!

رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران  گفت: خود مردم باید به این فرهنگ برسند که از نانوا تقاضای نان سبوس‌دار کنند تا نانوایان برای رقابت با یکدیگر و جذب مشتری بیشتر، نان سبوس‌دار تولید نمایند. اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تاکید کرد: درحال حاضر هم نان سنگک دولتی و هم آزاد در تهران با آرد […]

رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تهران  گفت: خود مردم باید به این فرهنگ برسند که از نانوا تقاضای نان سبوس‌دار کنند تا نانوایان برای رقابت با یکدیگر و جذب مشتری بیشتر، نان سبوس‌دار تولید نمایند.

اصغر پابرجا رئیس اتحادیه نانوایان سنگک تاکید کرد: درحال حاضر هم نان سنگک دولتی و هم آزاد در تهران با آرد ۱۲ و ۱۵ درصد سبوس‌گیری شده تولید می‌شود و باتوجه به این مسأله، سنگک تولیدی سبوس‌دار و مناسب است.

پابرجا ادامه داد: پخت سنگک صرفا با آرد ۱۲ درصد سبوس‌گیری شده امکان‌پذیر نیست زیرا آردهای ۱۲ درصد کیفیت لازم را ندارند.

وی افزود: این احتمال وجود دارد که نانوایان سنگک‌پز دستگاهی از آرد ۱۸ درصد سبوس‌گیری شده استفاده نمایند؛ زیرا در پخت با دستگاه،آرد ۱۸ درصد نان بهتری تحویل می‌دهد.

پاسخی بگذارید