در نشست خبری دومین نمایشگاه تخصصی توانمندی های قنادان ایرانی مطرح شد
تاریخ: ۱۴:۱۱ :: ۱۳۹۸/۰۷/۲۱
برگزاری دومین نمایشگاه توانمندی‌های قنادان ایران از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه/ هدف نمایشگاه معرفی ظرفیت های بالقوه قنادان ایرانی است

رئیس اتحادیه صنف قنادی، شیرینی  و کافه قنادی در نشست خبری برگزاری «دومین نمایشگاه توانمندی قنادان ایران» با تاکید بر فعلیت یافتن توانایی های بسیار قنادان ایران گفت: قنادان ایرانی ظرفیت های زیادی در تهیه، پخت و عرضه انواع و اقسام شیرینی و کیک دارند که این نمایشگاه تنها بخش کوچکی از آن را در […]

رئیس اتحادیه صنف قنادی، شیرینی  و کافه قنادی در نشست خبری برگزاری «دومین نمایشگاه توانمندی قنادان ایران» با تاکید بر فعلیت یافتن توانایی های بسیار قنادان ایران گفت: قنادان ایرانی ظرفیت های زیادی در تهیه، پخت و عرضه انواع و اقسام شیرینی و کیک دارند که این نمایشگاه تنها بخش کوچکی از آن را در منظر بازدید کنندگان قرار می دهد.

علی بهرمند رئیس اتحادیه صنف قنادی، شیرینی  و کافه قنادی امروز یکشنبه ۲۱ مهر ۹۸ در نشست خبری دومین نمایشگاه توانمندی قنادان ایران که با حضور  هئیت مدیره اتحادیه صنف متبوع و جمع کثیری از اصحاب رسانه در سالن اجتماعات اتحادیه برگزار گردید ضمن ابزاز خرسندی از انجام اولین دوره نمایشگاه توانمندی قنادان ایران در سال گذشته، خروجی این نمایشگاه را بسیار موفق ارزیابی نموده و بیان داشت: با اینکه سال گذشته برای اولین بار این نمایشگاه برگزار می شد اما از استقبال  بسیار خوبی برخوردار بود و این نتیجه بازخوردی بود که از شرکت کنندگان و استقبال کنندگان دریافت کرده ایم .

وی با اشاره به استقبال قنادان تهران و کشور از این نمایشگاه افزود: از آنجا که این نمایشگاه برای نشان دادن ظرفیت های بالای قنادان کفایت نمی کند؛  بر همین اساس در نظر داریم سومین نمایشگاه کیک های  تجسمی را در اولین دوشنبه بهمن ماه و اولین جشنواره تولید و مصرف شیرینی سالم را در اردیبهشت سال ۹۹ برگزار نماییم.

بهرمند در ادامه گفت: امسال نمایشگاه در فضایی بالغ بر ۴ هزار متر با حضور بیش از ۶۰ غرفه دار در سالن نمایشگاهی هتل المپیک تهران از تاریخ ۲۳ تا ۱۶ مهرماه از ساعت ۹ صبح تا ۱۷ برگزار می گردد که از حضور  قنادان، ماشین سازان و تهیه کنندگان مواد اولیه در این نمایشگاه بهره مند می شویم.

وی با اشاره به اهداف برگزاری این نمایشگاه خاطر نشان ساخت: هدف از برگزاری نمایشگاه نشان دادن توانمندی های قنادان ایران در مراحل مختلف تولید شیرینی در کشور است.

بهرمند تاکید کرد: پخت و ساخت شیرینی در اصل ظهور و حضور هنری است که در ذات تمامی انسانها نهفته است؛ اما این پتانسیل را باید به بالقوه تبدیل نمود تا هنر جلوه خود را نشان دهد.

رئیس اتحادیه صنف قنادی، شیرینی  و کافه قنادی تصریح کرد: از آنجا که تلاش اتحادیه بر  این بوده که  نمود این جلوه گری به نمایش در آید لذا آموزشگاه قنادی در ساختمان اتحادیه قنادان تهران در حال برگزاری می باشد، این آموزشگاه علاوه بر آموزش تخصص هایی که اعضاء نیاز دارند  مبادرت به آموزش طالبین این هنر خوشمزه و زیبا می کند

او افزود: هنرجویان محترم با مراجعه به اتحادیه و ثبت نام می توانند در دوره های مختلف آموزش شیرینی پزی شرکت و مدرک خود را همراه با مهر معتبر اتحادیه دریافت دارند، لازم به ذکر است که بسیاری از این هنرجویان پس از گذراندن دوره های لازم بلافاصله جذب کار شده اند.

پاسخی بگذارید