
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و مرغ و ماهی اظهار داشت: متاسفانه سازمان دامپزشکی نظارت ضعیفی بر مرغداریها دارد ؛ لذا مرغهایی که مشکل دارند بدون رعایت طول مدت درمان، بارگیری، کشتار و روانه بازار می شوند. مهدی یوسف خانی مرغ گفت: گاها در مرغداری، در اثر بیماری و یا تزریق واکسنی خاص، مرغها دچار […]
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و مرغ و ماهی اظهار داشت: متاسفانه سازمان دامپزشکی نظارت ضعیفی بر مرغداریها دارد ؛ لذا مرغهایی که مشکل دارند بدون رعایت طول مدت درمان، بارگیری، کشتار و روانه بازار می شوند.
مهدی یوسف خانی مرغ گفت: گاها در مرغداری، در اثر بیماری و یا تزریق واکسنی خاص، مرغها دچار مشکلاتی می گردند که در بسیاری از موارد دامپزشک پس از مشاهده بیماری، مبادرت به تجویز دارو و تعیین طول درمان خاصی می کند، اما از آنجایی که متاسفانه سازمان دامپزشکی نظارت ضعیفی بر مرغداریها دارد، مرغهایی که مشکل دارند بدون رعایت طول مدت درمان، بارگیری، کشتار و روانه بازار می شوند.
یوسف خانی در ادامه افزود: مصرف کننده زمانی که از واحد صنفی خرید می کند و با معضل مذکور مواجه می شود، تماماً مغازهدار را مقصر می داند در حالیکه شکل و ظاهر این گوشت کاملاً سالم بوده و هیچ کبودی مشاهده نمی شود و تنها با برش مرغ این مشکل دیده می شود که واضح و روشن است مرغ فروش مقصر نیست و تنها می تواند مرغ دیگری به مشتری ارائه دهد.
وی تاکید کرد: مشتریان عزیز توجه داشته باشند اگر محصول را در همان روز به واحد صنفی برگردانند، آن واحد می تواند پی گیری مبدا را داشته باشد؛ چرا که ممکن است از مراکز مختلف خریداری شده و با گذشت چند روز ، پیدا کردن مرغداری اصلی مشکل باشد.