چلوکبابي ها يک به يک بيکار مي شوند/ عرضه غذاي نامرغوب؛ اما ارزان در واحدهاي بدون پروانه کسب و کنار خيابان

اخبار ویژه

نشست کميته بررسي ضرايب مالياتي (اينتاکد) اتحاديه هاي صنفي در اتاق اصناف تهران برگزار شد

ترتيبات ابلاغ الکترونيکي اوراق مالياتي اعلام شد

بسياري از اصناف آموزش استفاده از كارت خوان را نديده اند/ آمادگي اجراي قوانين و ضوابط را داريم، ولي ابتدا بايد توجيه باشيم

3

علي اکبر نريماني، رئيس اتحاديه چلوکباب و چلوخورش تهران:

چلوکبابي ها يک به يک بيکار مي شوند/ عرضه غذاي نامرغوب؛ اما ارزان در واحدهاي بدون پروانه کسب و کنار خيابان

  • کد خبر : 94249
  • 1401/04/08

رئيس اتحاديه چلوکباب و چلوخورش تهران اظهار داشت: بسياري از اعضاي صنف ما تغيير کاربري دادند و افرادي که واحد‌هاي آنها اجاره‌ اي بود تخليه کردند. درحال‌ حاضر تنها افرادي به اين کار ادامه مي ‌دهند که حرفه ديگري بلد نيستند و اميدوارند در آينده وضعيت بهتري داشته باشند.

علي اکبر نريماني، رئيس اتحاديه چلوکباب و چلو خورش تهران در خصوص تاثير نرخ جديد گوشت و مرغ بر منوي غذاها اظهار کرد: با افزايش نرخ گوشت و مرغ و به دنبال آن تغيير قيمت هاي منو قطعا قدرت خريد مردم کاهش مييابد. از زمانيکه نرخ يک سري کالاهاي اساسي افزايش يافته است، به علت وضعيت بد اقتصادي مردم زير 10 درصد نيز به قيمت ها اضافه کرده ايم. با همين مقدار افزايش نيز فروش اعضاي صنف به يک سوم رسيده است.

رئيس اتحاديه چلوکباب و چلوخورش تهران ضمن تاکيد بر اينکه چلوکبابي ها متضرر هستند، افزود: بسياري از اعضاي صنف تغيير کاربري دادند و افرادي که واحدهاي آنها اجاره اي بود تخليه کردند. درحال حاضر تنها افرادي به اين کار ادامه مي دهند که حرفه ديگري بلد نيستند و اميدوارند که در آينده وضعيت بهتري داشته باشند.

نريماني در خصوص نحوه تعيين نرخ انواع چلوکباب و چلوکباب کوبيده گفت: تعيين نرخ انواع چلوکباب و چلوکباب کوبيده به حداقل و حداکثر کيفيت و وزن غذا بستگي دارد، اما در همين شهر تهران متأسفانه درکنار خيابان و سطح شهر برخي افراد اقدام به تهيه چلوکباب کوبيده و چلوخورش با کيفيت پايين مواد اوليه و حداقل ترين وزن ممکن مي کنند و با نرخ بسيار پايين به مردم مي فروشند.

وي با اشاره به مشکلات صنف خود بيان کرد: درحالحاضر ارزش افزوده، گراني مواد اوليه و انرژي، ماليات از مشکلات اصلي صنف ما است. اين موضوع را به صورت مکتوب و در گفت وگو با رسانه ها بيان کرديم.

نريماني در خصوص ميزان تقاضا بعد از گراني مواد اوليه گفت: ميزان تقاضا در حد صفر است اما ريزش و انصراف از صنف ما بسيار بيشتر بوده است.

وي با توجه به انتشار ويديو هايي در فضاي مجازي مبني بر استفاده رستوران ها از گوشت خر، بيان کرد: من هم در فضاي مجازي اين ويديوها را مشاهده کردم اما شخصا تا به حال صنف چلو کباب به اين موارد برخورد نکرده است.

رئيس اتحاديه چلوکباب و چلوخورش تهران در پايان با اشاره به افزايش شديد نرخ برنج اظهار کرد: تخلف افرادي که از اتحاديه پروانه دارند بسيار کم است. اما واحدهاي زيرزميني که پروانه ندارند امکان هر چيزي برايشان وجود دارد و مردم نيز به علت گراني و وضعيت بد اقتصادي براي سير کردن شکم خانواده خود به سراغ واحدهاي بدون مجوز ميروند و اين واحدها با پايين ترين کيفيت و وزن، اقدام به تهيه چلوکباب و چلو خورش مي کنند.

نريماني در پايان تاکيد کرد: از مردم درخواست ميکنم که هيچوقت از اين گونه واحدها خريد نکنند چون زير نظر اتحاديه نيستند و از دست ما کاري براي شکايت آنها بر نمي آيد.

منبع : گسترش نيوز

ثبت دیدگاه

0 در انتظار بررسی : 0
 
 
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.