بر اساس مصوبات جلسه تنظيم بازار گوشت قرمز شب عيد، با حذف دلالان و واسطه هاي اضافي، و با ايجاد ارتباط پايدار بين حلقههاي مختلف توليد، توزيع و عرضه، انتظار ميرود در اين بازار تعديل پايدار و مستمر قيمتها اتفاق بيفتد.
در همين راستا، شب گذشته جلسهاي جهت تنظيم بازار گوشت شب عيد، با حضور محمد صادق مفتح قائم مقام وزير صمت در امور بازرگاني، عباس قبادي معاون بازرگاني داخلي وزارت صمت، قاسم نوده فراهاني رئيس اتاق اصناف تهران و نمايندگان مختلف شبکه توليد، توزيع و عرضه گوشت برگزار شد.
براساس گزارشات ارائه شده در اين جلسه از سوي نماينده توليدکنندگان دام سنگين، ميزان توليد گوشت قرمز در کشور در شرايط مطلوبي قرار دارد و مشکل و محدوديتي از نظر تامين نياز بازار وجود ندارد.
با توجه به اين مطلب، برنامهريزي براي اتصال و ايجاد ارتباط پايدار بين حلقههاي مختلف زنجيره گوشت از ابتداي زنجيره در دامداري تا انتهاي زنجيره و واحدهاي عرضه، جهت کنترل و کاهش قيمت و تنظيم بازار در دستور کار گرفت.
در جلسه برگزار شده، با توجه به گزارشات بخشهاي مختلف زنجيره تامين و توزيع گوشت و با در نظر گرفتن شرايط اقتصادي جامعه، با تاکيد بر حفظ حقوق مصرفکننده، تصميمات لازم در راستاي تدوين يک الگوي پايدار جهت تنظيم بازار گوشت، مطرح شد تا علاوه بر تامين نياز بازار و حفظ حقوق مصرفکننده، با حمايت از دامدار، در رشد و توسعه توليد نيز تاثير مثبت داشته باشد.
بر اساس مصوبات اين جلسه مقرر شد: دامداران، توليدات خود را در اختيار شرکت تعاوني صنعت گوشت کشور قرار داده و پس از کشتار، در مراکزي که مشخص شده، گوشت به واحدهاي عرضه و اصناف تحويل داده شود؛ اين طرح با حذف دلالان و واسطههاي اضافه، موجب کاهش قيمت تمامشده براي مصرفکننده خواهد شد و با افزايش مصرف ناشي از اين تعديل قيمت، پيشبيني ميشود موجبات حمايت از توليدکننده را نيز فراهم کند.