مهدي يوسف خاني، رئيس اتحاديه فروشندگان پرنده و ماهي تهران بيان داشت: اعمال نظارت کافي بر سايت ها از حوزه يک اتحاديه به تنهايي خارج است؛ بنابراين انتظار مي رود اتاق اصناف تهران به عنوان متولي اتحاديه ها از وزارت صمت رسته اي جهت صدور مجوز فعاليت براي کسب و کارهاي نوين در اتحاديه ها درخواست نمايد. ما هر يک مي توانيم همانگونه که بر روي صنف خود نظارت داريم به افرادي که در فضاي مجازي فعاليت مي کنند نظارت داشته باشيم.
يوسفخاني با بيان اينکه امروزه کسب و کارهاي اينترنتي و فعاليت در فضاي مجازي دنيا را به تسخير خود درآورده است افزود: از نمونه هاي بسيار بارز اين فرايند مي توان به سايت آمازون اشاره کرد. اين سايت تنها طي چند سال مشتريان بسيار زيادي در تمام کشورهاي دنيا براي خود يافته است و اکنون به يکي از قطب هاي بسيار بزرگ اقتصادي در کشور خود تبديل شده است. فروش آنلاين يا فروشهاي مجازي در کشورمان در سالهاي اخير خصوصاً در سال 1399 با شيوع ويروس کرونا شدت بيشتري گرفت؛ اما از آنجايي که خريد و فروش مرغ و محصولاتي شبيه مرغ و گوشت نيازمند اين است که افراد از نزديک با آن سر و کار داشته باشند و به تهيه آن اقدام کنند کمتر در حوزه مجازي خريد و فروش ميشود اما در آينده اي نه چندان دور براي هر يک از اين معضلات هم راهکار ويژهاي توسط افراد خلاق ارائه خواهد شد.
وي در ادامه با اشاره به گراني مرغ در روزهاي اخير بيان داشت: از آنجا که جوجه ها تا به امروز 30 روزه شده اند و تا پايان مدت پروار شدن 15 روز باقي است بنابراين تا 15 روز آينده ممکن است قيمت مرغ رو به افزايش گذاشته باشد اما اينجا بايد سازمان صمت به کمک شرايط فعلي بشتابد و به توزيع مرغ دولتي بپردازد و تنظيم بازار را انجام دهد تا جوجه ها به 45 روزگي برسند و وارد بازار شوند آنگاه باز مجدداً قيمت ها در شرايط بسيار بهتري قرار خواهد گرفت.