داود محمدي، رئيس اتحاديه حمل و نقل بار سبک شهري و پيک موتوري تهران ادامه داد: به طور مثال شما اگر طلا فروش را در نظر بگيريد يک پروانه صنفي بيشتر ندارد؛ اما صنف ما از چند جهت بايد پروانه داشته باشد. پروانه کسب، پروانه فعاليت، پروانه اشتغال، صدور بار برگ و عوارض هاي منتهي به طرح ترافيک موارد مورد نياز براي فعاليت در اين صنف است که هزينه هاي کمرشکني را براي صنف ما بر جاي گذاشته است.
محمدي گفت: از اصحاب رسانه تشکر مي کنم که صداي ما شدند و مشکلات را به گوش مسئولان مي رسانند؛ حتي با توجه به اين که برخي از مسئولان ما گوش شنوايي براي شنيدن مشکلات ندارند. هدف ما ايجاد نشاط در سطح جامعه و از بين رفتن نارضايتي است که کار سختي نيست. متأسفانه زمان انتخابات در عرصه هاي مختلف قول هايي داده مي شود که بعد از آن يادشان نمي ماند، پيشنهاد ما اين است که بعد رأي آوردن هم سري به فيلم هاي مناظره هاي خود بزنند شايد حرف هايشان را به ياد آوردند.
رئيس اتحاديه حمل ونقل بار سبک شهري و پيک موتوري تهران پيرامون سالي که گذشت خاطرنشان کرد: سال 1401 سال خيلي سختي براي تمام مردم همچنين صنف بنده بود. به جرات ميتوان گفت 50 درصد از هم صنفي هاي من، از صنف رفتند و چالش و معضلات شديدي که توسط شهرداري ايجاد شده بود را تجربه کردند. در حوزه بار و کالا سازمان حمل ونقل و ترافيک صنف ما را با تمام وجود اذيت کرد. بي حساب و کتاب يک سري کار را انجام مي دهند که نظم شهري را اين طور بر هم مي زنند. در حوزه حمل ونقل ما تصادفاتي را شاهد هستيم که دليل آن ذهن به هم ريخته رانندگان است که توسط اين ها اذيت شدهاند.
محمدي در پايان اظهار داشت: مهم ترين مشکل پيکهاي موتوري نداشتن امنيت شغلي است، چون هنوز اين حوزه ساماندهي نشده است؛ يعني به عنوان يک گروه شغلي شناخته نشده اند و زيرپوشش بيمه تأمين اجتماعي قرار نگرفته اند و با وجود کار پُرخطري که دارند هيچ نهادي سلامت و مستمري دوره بازنشستگي آنها را تضمين نکرده است، البته ما براي رفع اين مشکل چندين بار با تأمين اجتماعي نامه نگاري کرده ايم؛ اما متأسفانه هيچ توجهي به آنها نشده است.